Fáradt lehettem
2019. április 22. írta: Schneller Alex

Fáradt lehettem

avagy egy újabb döntsd el, hogy mi az

jon-tyson-518780-unsplash.jpgTinta. passz. talat. Alatt, fe-lett. Lit-ván egy tűd? aKár kettő? Kár tőmondatokat használni.

Nincs értelme se. mese... mondó. Megmondó vers. eny. nyi. Több nincs, s nem is lesz. Tesz vesz. Tett vala. Mit? Egy rakás téves tevés tévés műsort. Vagy zöld sort. Esetleg sört. Ivott. Evett. Ivett. De a lényeg, hogy ismét vett. De sajnos nem magot. Megvet, miközben kalapácsot. De sarlót már nem. Férfi? Nő? a fű... Ha ön... tözik. Másképp szárad. Más képen pedig zöld. Mert ugye festették. Nincs is festett ék!

Hazudik itt mindenki. rája. Szavazott. Királya. Nem más mint első K. Roy. al flash. Játszma közben vadászt les. Vagyis offside. szabad. rúgni. Nem be, hanem ki és minnél távolabb. da. rázs. rizs. Párizsban sok a turista. Pista nem közösista, mert akkor megvernék őt. Ágú csillag. De nem Vörös. És nem Marty. És nem is Sándor. Hisz az előbb mondtam, hogy István. És nem litván.

A bejegyzés trackback címe:

https://ejtoerno.blog.hu/api/trackback/id/tr8014780348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása